tirsdag den 22. februar 2011

Du udleverer hende

.




Du griber fat i hende og mærker en let strammen i dine bukser, da hun falder til ro under dit overmægtige tag i hendes arme, hvor dine hænder smutter let i den Berusende Sved.

-Her, mor! råber du.

og Malene bider sig fortvivlet i sin underlæbe med en lille, meget hvid tand, inden hun ryster skrækken af sig, gnider sin mave mod din og overgiver sig til sin Spændende Skæbne.

Din mor kommer ud af soveværelset, ledsaget af din fars eder og forbandelser over, at hun for Tid og Evighed har udelukket ham fra resultatet af den mest glædelige og menneskelige anstrengelse, der findes.

Hun står et øjeblik med bruseren strammet ud i strakte arme, vrider og vender sit hoved med de nærsynede øjne og sætter hurtigt kursen over mod jer, mens hun hvæser:

-Slæb den mær med ned i kælderen, så skal vi give hende, hvad hun har godt af.

Lidt forvirret slæber du afsted med Malene, ned ad trapper og

-ned ad trapper og bums, med plattende fødder over et isnende betongulv, der bringer gåsehuden frem på Malenes let glinsende krop.

Hun vrider sig overdrevent, inden du lemper hende ind ad en dør, som du utallige gange har forsøgt at dirke op uden held.

Din mor tænder for en rød lampe, der spejler sig i aluminiumsfolie og giver en illusion af brændende kulbækkenild med tilhørende brændemærkningsjern.

Din mor ser vist på dig og snerrer:

-Et af din fars forslag til


Fred på Jorden


-Tæv din kone med Stil!

Hun klipper et par håndjern om Malenes spinkle arme og slynger lænken op om en krog i loftet med stor rutine; med et par Lange, Seje Træk slæber hun krogen nogle centimeter i vejret, så Malene lige præcis kan lette det skærende jern ved at støtte på sine små, runde tæer, der afslutter hendes slanke fødder.

Du forstår pludselig, hvorfor der sælges så mange af den slags blade med en mand i Nissedragt på forsiden og en pige med et par Røde Striber bagi på bagsiden.

-Brian! Se efter om jernene er glødende!

Mens du langsomt skrider over til kulbækkenet, kan du mærke Malenes blanke, nervøse øjne mod din ryg.

Du tager med stort spektakel et velvoksent jern frem og kigger undersøgende på det svære stål i enden:

der, yderst, på spidsen, i god afstand for lugten af brændt flæsk.

Du ryster det, men intet resultat.

-Hvad, siger din mor og kommer til.

Hun åbner hurtigt batteriboksen og konstaterer, at syren er løbet ud og har ødelagt den hvid/røde pære i spidsen.

-Pokkers! Tag et andet og kom herhen til hende der! hun peger foragteligt med en krum pegefinger mod Malene, mens hun går over til væggen, hvor et frydefuldt sortiment af flerhalede piske hænger som vignet.

Hun vejer langsomt en udgave med fem snore og tydelige lodder i enderne, slår et smæld og stiller og parat bag Malene.

-Tag hendes huggende røv! skriger hun til dig og du tager et kraftigt tag i

Malenes hofter, lige i tide inden snertene suser ned over de ubeskyttede, lyse balder.

Malenes øjne spærres op af forundring, inden en sukken undslipper hendes forbidte underlæbe og afløses af en sitren i hele kroppen.

Du ser nogle svære, røde striber aftegne sig i flotte buer, idet hendes underliv støder kraftigt mod dit.

Atter høres en susen og det samme gentager sig, indtil Malene gør et kast med sit hoved og siger med svag, skælvende Tiggen:



-Har du ikke en rigtig pisk?



Du kigger dybt forundret på din mors smilende ansigt og ænser slet ikke, at snerten tegner en bred, rød stribe på din hånd.



-Skumgummi! siger din mor, river snertene af og tager en ny.



-Din far fik den som souvenir af en stripper, der hellere ville have en karriere i Det virkelige Liv; noget med Dyr, vistnok, og som forresten var træt af at få sin hud ødelagt af det røde farvestof.



-Nu svider jeg dig! råber hun ud under sin sorte bøddelmaske og lader påny en susen lyde, som ikke kan skelnes fra den foregående i andet end Malenes ansigtsudtryk, der fra smil forvandles til lutter lodrette linier



-centreret omkring en skrigende mund.



Hypnotiseret og med betydelig større langsomhed tegner torturen sine helt egne, røde vulster på hendes bagdel og lader hende køre sit skridt mod dit; i et eller andet, som hun nyder, men ikke med nogen sandhed kan kalde hverken smerte eller nydelse og som måske netop derfor er uforståeligt vidunderligt.



En mangel på forståelse, som gang på gang tegner den totale overraskelse i hele hendes krop, indtil hun gcnnemrystes af noget så forståeligt som en gigantorgasme og derefter begynder at bede om nåde.



Da din mor tager hende ned, falder hun slapt ned over hende og giver hende et dvælende kys på halsen, inden hun besvimer.

-Satans så den gamle rad kunne gøre noget Rigtigt, siger din mor med et varmt smil og beordrer dig til at bære din nye mor op i seng og pleje hende med kølende cremer og kaffe, så hun snarest muligt kan komme ned igen og forrente din fars investering.



Du kan nu vælge imellem:

1. At flygte bort og få din egen familie. Læs nedenfor: http://puritaner.blogspot.com/2011/02/du-flygter-bort-for-at-fa-din-egen.html

2. At f1ygte bort for at finde en psykiater, der kan overbevise dig om, at du har drømt det hele på grund af en uheldig spegepølsemad før sovetid: http://puritaner.blogspot.com/2011/02/du-flygter-bort-for-at-finde-en.html



...