tirsdag den 22. februar 2011

Du flygter bort for at få din egen familie

.




Da du har lagt den halvt bevidstløse Malene på din seng, kan du ikke klare mere og du løber hurtigt ud over taget på det redskabsskur, der rummer alle din fars stoltheder og hopper ned ud for garagelågen.

Du løber, til du ikke mere kan få vejret og bliver samlet op af Naboens Unge Kone, der med pur i sit gyldne hår er på vej ind til byens sociale boligbyggeri for at more sig.

Da hun føler, hun kender dig, efter at du har set hende så mange gange uden tøj, fortæller hun straks løst og fast om problemerne med at have en datter, der er yngre end hende selv, om det komiske ved Gamle Mænd, hendes egen undtagen og leder dermed dig ind på et fortroligt spor, der åbner op for dine egne, store problemer.

Uden at rødme fortæller du hende om de sidste hændelser på en underligt uforarbejdet måde.

Din hjerne har endnu ikke sat dem på plads og pludselig længes du bare efter at få dit eget hjem med en Kone, der er god ved dig.

Hun siger, at hun netop har jobbet til dig, der kan gøre det hele muligt og pludselig vågner din hjerne til erkendelsen af, at du sidder på hug oven på en gigantisk lirekasse.

Du er kun iført en kort, rød jakke med guldtresser og har fået limet en brun, let busket hale med et flot sving på din bagdel.

Med en kop i venstre hånd samler du betalingen for de ansatte intimmassøsers ydelser ind og scorer desuden en flot drikkeskilling, der gør det muligt for sig at tage en af dem til Ægte.

I arbejder i mange år samme sted, indtil tiden med ubønhørlighed gør jer arbejdsløse og baner vejen for en hjemlig hygge omkring lirekassen, som I har fået lov at beholde.



Efter mange år dør I med få dages mellemrum efter et jævnt og virksomt liv uden de store begivenheder.





Slut



...