tirsdag den 22. februar 2011

Du tænker på dejlige, liderlige damer

.




Da du har fået lagt dig ned på det kolde badeværelsesgulv, begynder din fantasi at rode sig igennem alle de dejlige piger, du har set denne sommer og du tænker på alle de dejlige ting, de kan bruges til.

Du tænker på naboens nye kone, der er guldhåret og spændstig, så hun garanteret kan tages på alle de måder, der er beskrevet i Håndbøger.

Så sent som i går aftes så du hende gøre gymnastik uden en trevl på kroppen.

Kun Lillepigebrysterne gyngede svagt på hendes krop, da hun afsluttede med løb på stedet og sendte dig et stort smil, selv om du troede, du stod gemt bag gardinet i dit lille værelse.

Hun går næsten altid nøgen, når hun gør rent og når hun skrubber gulv med Numsen mod dig, har du på Fornemmelsen, at der går signaler direkte fra Den til dit underliv.

-Detteher får jeg da aldrig udløsning af tænker du

-Der skal mere kul på!

Da du roder registret for sjofle billeder igennem, hører du din far komme forbi døren sammen med en anden.

Han taler med ivrig, svedig stemme, da han spørger:

-Ved du, hvordan man ophidser en kvinde?

han griner på forhånd over sin pointe og da du beder til Gud, at du aldrig må ende på den Måde, selvom alt det Materiale, du kan føre statistik på, tyder alvorligt i retning af, at alle mænd ender sådan, hvis de da ikke er så heldige at få hjertestop først i fyrrerne, svinder din lille Fyr ind til et komma på pungen og al Følelse glider ud af dig.

-Nej! svarer en pigestemme, der fniser forventningsfuldt.

-Man sætter sig i hjørnet af hendes sofa og spiller den af. Så rejser man sig roligt og går hen og tørrer fingrene af i hendes gardiner. Så skal du se hende blive Ophidset.

Din far kan dårligt få de sidste ord frem for undertrykt Grin og pigen trækker vejret så pibende, at du kan konkludere, at hun må være dybt forelsket i din far.

Du synes egentlig, du er for stor til at spille den af, selv om det kan være nødvendigt at kunne det, for det tilfælde du skulle blive krigsfange eller strande på en øde ø.

Men faktisk burde du have en pige til at ordne det Grove, som en af dine venner altid siger med et ulækkert smil, mens hans pige kigger beundrende på ham under sit sorte afrohår.

Din lyst er forsvundet! Ikke mindst, iøvrigt, på grund af den slimede fornemmelse, du fik på fingrene, da din far fortalte sin vittighed.

Det er ikke så slemt, når det er dit eget, men at tænke sig, at andre rører ved deres

-Føj for satan.

Så linder du døren på klem og går stille efter dem på en vej, der fører til dine forældres Soveværelse.



Du sætter dig på hug uden for døren og kigger ind gennem nøglehullet. Pigen har, efter hun har smidt trusserne, sat sig på sengen og sidder med underlivet unaturligt skudt frem, mens din far forsikrer hende om, at der ikke er gamle sædklumper i sengen, fordi han og din mor aldeles ikke gør sådan noget i Utide.



Det sidste siger han uden at specificere det noget brede Begreb i præcise termer.



Malene fniser lidt genert, da din far begynder at hente sit særlige udstyr frem, som mest består i din mors undertøj; du føler dig skiftevis tiltrukket og frastødt af sceneriet, men da din mor dukker op bag dig, er al flugt udelukket, for du mener ikke, du kan tage på dig, at hun ligefrem skal se det her.



-Hej mor! siger du med en stemme, der er alt for dagligdags til den situation, hun har snuppet dig i.



-Hmmmm! siger hun hvæsende.



-Skal du i bad? spørger du i håb om at aflede hendes Opmærksomhed, eventuelt ved at give hende et tilbud om, at hun kan låne din badeolie.



-Er den gamle gris ved at ødelægge mit undertøj igen? spørger hun dig med et gennemborende blik, mens hun bider i den tændstik, som muligvis er den samme som den, hun plejer at rense ører med.



-Mor dog! Sådan noget ville far aldrig finde på. Han har da sit eget! siger du med en stemme, der er cirka 20 år for ung til dig.

Det er absolut ikke en ny oplevelse for dig, at du skal rede dine forældres Spegede, Indbyrdes tråde ud; hvilket du plejer at gøre succesfuldt ved at minde dem om den tid, da de kunne være fælles om at dikke dig under hagen.

-Ja! siger hun med et lydeligt Sut på tændstikken og lader øjnene glide ud af focus på samme måde, som når hun taler med sin gud.

Du tænker med taknemmlighed på, hvor dejligt det er, at hun helt har privatiseret sin ulidelige ad hoc gud.

-Men han skulle alligevel holde sig for god til sådan en Slinke,

-Du skal ikke tænke på hende som Konkurrent, men som Supplement, Tilsammen kan I sikkert holde ham på den rene sti.

Du forsøger at bide tungen af dig selv, fordi du på din mors skarpe blå blik kan se, at du er faldet ud af rollen som:

-Lillemand og Arving.



-Jamen mor! Vi må da tale om det her som Voksne Mennesker, siger du med et beroligende Drengesmil.



-Ja du ligner sgu' den gamle godt nok, Havde du måske også tænkt dig, at du skulle holdes hjemme med flerkoneri.



-Nej, krasryleme, du skal holdes hjemme med noget...andet,



Der opstår lange pauser mellem ordene, da din mor reagerer på de gennemtrægende, feminine skrig, der toner ud af hendes soveværelse, understreget af en enstormig, punktueret basgang.



-Skal man ikke også holde sig hjemme, når man har kraniebrud, måske'! Hva' måske! Nå måske!



råber hun i falset og styrter afsted med håndbruseren, som ved trækket ryger ud og væggen og forvandles til et livsfarligt våben i en sand Hævners hånd.

Hendes skridt hvisker for engang skyld ikke:

de får det svære tømmer til at give sig i alle ledemod og det agtværdige hus til at dirre af nervøse forstyrrelser, idet hun flår den svære dør op og et øjeblik forsvinder i støjen, inden hun dukker op med skrigene:



-I har gjort mit BEdehus til en KRæmmerbod!



Din fars punktuerede bas dør ud og bliver til en ensformig krassen, med toppe af hyl, hver gang metalledningen fra bruseren rammer ham.

Malenes skrig bliver mere og mere intense, indtil de forvandles til et langt, ubrudt skrig, der ledsages af din fars:

-Hold så op med det svineri, Malene! Kan du ikke se, vi er i Vanskeligheder!

Hvilket Malene først ser ved sin tilbagevenden efter den kosmiske oplevelse, som gruppens flammende følelsesliv har sendt hende ud på.

Hun flygter med en fnisen, mens hendes lår dirrer svagt, som blev de konstant kildret af en svag strøm.

Hun er så travlt optaget af at kigge på det spændende sceneri på soveværelsesgulvet, at hun ikke når at standse, før hun gnider sin sveddækkede krop mod dig.

Hun kaster håret til side, kigger på dig med et skråt, blåt blik og slikker sig om munden.

Du kan nu:



1. Fortsætte hvor din far slap og fryde dig fælles med hende: http://puritaner.blogspot.com/2011/02/du-fortstter-sammen-med-hende-hvor-din.html

2. Udlevere hende til din mors retfærdige straf og hendes sandsynligvis udelte fryd. Læs nedenfor: http://puritaner.blogspot.com/2011/02/du-udleverer-hende.html



...